Followers

ADS


FOR HEALTHY LIFE - AND PLUS, MAKING MONEY !



BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE !



SBOBET ONLINE
12bet Indonesia

Stalker.

Wednesday, April 20, 2011

Busy memanjang.

Memandangkan lusa aku akan berkelana ke mana ntah bagi subjek Pendidikan Islam, dimana kami akan berqiamulai~ maka aku pun sejak dua menjak neh merajinkan diri meyumbat segala ilmu yang berkaitan untuk qiam ini.Masyallah dah lama aku tinggalkan.Sekarang mencari balik.Bagus laa juga kena paksa pergi..terpaksa untuk belajar semula.tapi membuka hati juga untuk refresh balik benda-benda yang kita dah lama tinggalkan kan?Cuma aku tidak paham laa kenapa perlu ustaz buat 2 malam?buat 1 malam sudah laa.hadoi.Dengan final yang semakin dekat neh. (25 Mei dah final ), lagi laa banyak aktiviti yang perlu attend.Ceh.Minta-minta semuanya berjalan dengan lancar.

 Err..Assignment pun banyak belum siap,ditambah pula dengan kuiz dan test !

Lepas berjaya menjayakan aktiviti PAI itu nanti, 1 Mei ada dinner pula.Dinner DDJ., dinner untuk kos mekanikal aku.Baju dah ada (hasil dari tawaf berkali-kali d Times Square KL itu hari ) tapi sebenarnya bukan excited nak pergi sangat.Perasaan biasa-biasa seja.Baju dah ada tapi macam tak complete je.Miahaha.Rasa macam nak pergi mencompletekan lagi lepas aktiviti PAI nanti.Hoho. (Duit lagi.T_T)

Btw, aku dah berjaya membeli tiket flight berharga rm96 satu untuk balik KK lepas final nnt (13 jun) dan untuk balik KL nnt (10 julai).Doakan aja ta de perubahan tarikh ! Ngeh2.

Oke la.Rasa mau buat kerja lain pula.Semoga aku berjaya mengharungi aktiviti PAI nanti dan berjaya mengcompletekan solat qiamulai dengan sempurna.Korang doakan oke ! Insyallah =) 

Miahaha.Macam neh laa aku bila ada kelas PAI.Aku bukan orang yang bertudung,tapi korang doa-doa laa agar dibukakan pintu hati.Aku bukan mcm setengah orang toh,pakai tudung setengah tiang.LANGSUNG TIDAK MEMBERI CONTOH pada orang yang bertudung macam aku !


Sekian ~ 

Follow my twitter. Liling89

3 comments:

  1. insyallah dik mudah-mudahan nanti Allah bukakan pintu hati adik utk bertudung.. :)

    ReplyDelete

Thanks for commenting ! =D