Followers

ADS


FOR HEALTHY LIFE - AND PLUS, MAKING MONEY !



BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE !



SBOBET ONLINE
12bet Indonesia

Stalker.

Saturday, January 22, 2011

Nokia C3-00

Baru-baru neh.Beli fon baru.Nokia C3-00.Ehe.Saja beli.Telefon lama asyik on off dengan sendiri.Tanda mau minta beli baru la kan? Disebabkan aku alert dengan tanda-tanda keuzuran fon tersebut,aku pun usha la telefon baru.Ntah mcamana bukan setakat usha,beli terus adalah.Hehe. ;p

 Hai.Saya lah Nokia C3-00

Baru pakai tidak sampai 1 minggu,aku da gerodok habis telefon neh.Specification,features..semua aku try.Not bad laa.Alaa.bukan mahal pun.Tapi ngam laa dengan fungsi yang ada kan.BTW.Few thing aku suka pasal C3 neh : Bentuk mcm blackberry bajet blackberry laa katakan , skrin besar sampai juling mata , boleh connect guna Wifi , pixel best! Terutama bila main game! =) , auto detect channel radio ( auto save stations,ta payah susah2 cari n save ) , sound kuat.

Itu pasal yang best.Pasal yang ta bestnya, Keypad qwerty smart tapi kecik sangat weh! , apps tuk fon neh susah na cari , camera ta da laa terang sangat even 2MP , features community utk kita auto login ke facebook lambat loading (lagi cepat kalau on9 mcm besa kat fon ) ,opera mini ta suppot wifi-kena setting sendiri lagi.

Auwh.Biasa laa.Setiap benda ada pro n kontra kan?Tapi ta pa la.At least,not bad juga.3 stars given. 


P/s : Warna Nokia C3-00 aku bukan warna pilihan =( Last stock babe! =(

10 comments:

  1. liling...ini C3 brapa harga skrg? ada sampi RM500 lagi ka after teda tax? ^_^ sa kira2 mo bagi adik sa bah...hehehe

    ReplyDelete
  2. dev : nda sampai toh dev..sa beli rm430 ja..tapi nda termasuk memory oo.hee. =)

    budak kampus : yeah =)

    ReplyDelete
  3. waaaa....suke fon nih....tomey2..

    ReplyDelete
  4. jom singgah n follow belog saya...
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. ok, dua adek aku dah pakai henset ni.. aku je yg gune henset lame.. huuu.. :=(

    ReplyDelete
  6. bgus kan ala2 bb lg..
    feeling2 kunu d fb via bb..
    hihih...

    aku jg yg msh guna tpon ada lampu suluh..
    old skol ni

    ReplyDelete
  7. sy lak suke msj gne c3 ni sambil bwk moto/keta pn leh msj lg.. x nk tukar fon da. hausing nye pn mrh n cam2 calour n dsign bnyk d psrn..

    ReplyDelete
  8. gday lovelynemo.blogspot.com owner found your site via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer backlink check seo search marketing backlink service page rank backlinks Take care. Jay

    ReplyDelete

Thanks for commenting ! =D