Followers

ADS


FOR HEALTHY LIFE - AND PLUS, MAKING MONEY !



BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE !



SBOBET ONLINE
12bet Indonesia

Stalker.

Thursday, May 19, 2011

Apa akan jadi kepada kita (Versi Melayu )

Halo semua.Tajuk entry saya kali ini adalah :

WHAT HAPPENED TO US
(diinspirasikan oleh Jessica Mauboy ft Jay sean )

Err.Dah dekat setahun bhai.Sapa suh aku tak serius kan.Dulu dengan dia, depan mata buat bodoh.Eh maksud aku..Bukan laa tak layan dia.Tapi buat dia rasa tak dihargai.Alih-alih bila dia dah rasa macam tu,hari-hari laa gaduh dalam text message.Bukan takat gaduh situ,bila jumpa pula gaduh mulut.Aih.Aih.Terasa gila bila kena sindir.HAHA.Sapa suh.Sapa suh.Kalau tak mesti aku dah kahwin sekarang.Ehehe.Ok.serius.Kahwin oke.Tapi apa pun,doakan dia yg terbaik walaupun kami kekadang still contact.Hihihi~

Akhir sekali , terimalah lagu ini : What happened to us (Macam tajuk di atas ) Hehe.Best ! 

1 comment:

Thanks for commenting ! =D