Followers

ADS


FOR HEALTHY LIFE - AND PLUS, MAKING MONEY !



BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE !



SBOBET ONLINE
12bet Indonesia

Stalker.

Sunday, October 16, 2011

Blog yang aku rasa dia femes.

Disebabkan kebosanan, follow blogger yang acap kali nama mereka terpampang di mana- mana blog. Tapi excuse me, aku tak main tekan button follow tu je okeh ! Aku sia baca older entries mereka ni before follow. Hehe.
 







Aga-agak apa yang diorang buat dekat orang yang follow mereka atau followers diorang ? Follow mereka balik ? Tagging followers for thanx at their blog ? Or .. Or.. Or.. Hehe. Okeh, watever. Blog yang best dibaca haruslah difollow. Sekian.

4 comments:

  1. hehe. yeah. fames. tapi baru skrg follow =P

    ReplyDelete
  2. tmbhn
    1)fatin liyana
    2)irine nadia marcello
    3)ailyl rozanna

    ReplyDelete
  3. dorang feymes kan...dalam2 banayk2 tu Hana Tajima sa jarang drop

    ReplyDelete

Thanks for commenting ! =D