Followers

ADS


FOR HEALTHY LIFE - AND PLUS, MAKING MONEY !



BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE !



SBOBET ONLINE
12bet Indonesia

Stalker.

Monday, December 19, 2011

Rupanya itu fungsinya ! HAHA (JAKUN)

Salam Bloggers.

Nampaknya bilik aku sem ni, ada line wifi free. Nasib baik aku ni pandai hacked line. Alah setakat line wimax je. Kau orang gogel, mesti dah dapat tau camne aku buat. Lain laa kalau nak hack streamxy line, tak lepas lagi aku nak buat. Ekekeke. Bolehlah aku online guna henset sambil baring-baring =P

Sebenarnya, sejak balik kuantan ni aku jarang nak luang masa kat blog ni sebab ye laah, takde benda nak cerita. Nak share isu pun aku rasa semua blog hampir update isu yang sama ( lebih-lebih lagi kes budak gay tu ). HAHA.

Btw, dalam kesibukan ni pun aku sempat juga nak promosi bisnes 3 dalam 1 yang aku join. Walaupun baru dapat rm240, tapi alah jumlah tu dah cukup besar dah bagi aku kan. Hehe. Bolehlah buat makan KFC ke pizza ke MCD ke.

Semalam masa tengah cari page FB yang boleh aku promosikan bisnes ni, aku terkejut sebab ..


Wat a coincidence ! Link bisnes 3 in 1 secara tak langsung telah dipromosikan !


Rupanya ini hasil daripada meletakkan button ' like ' di facebook ! (Nampak sangat aku ni ketinggalan, HAHA ) . Aku tak sangka button ni banyak membantu dalam men-sharekan bisnes ni. Alhamdulilah. At least, orang boleh baca link yang telah dilink oleh kawan-kawan dan viewers blog ni =) .

Sebab tu lah, orang kata duduk diam pun boleh dapat duit ! Yang penting RAJIN PROMOSI ! Alhamdulillah, hasilnya aku dah dapat ( Walaupun tak pakai lagi duit tu ) =)


Ada yang berminat tak join bisnes 3 dalam 1 tu ? 100% TIDAK BERGANTUNG DENGAN CARI DOWNLINE . Modal serendah rm10 . Boleh tengok kat sidebar sebelah kanan =)



Okehlah. Nak browse benda lain pula. TQ for reading! =)


6 comments:

  1. @cik ika haha. alaa, saja cari duit sampingan. =) bolehlah buat makan KFC ke mcd ke pizza ke. Ekeke

    ReplyDelete
  2. @Abang Zam Tak banyak mana pun abang zam. Hehe.

    ReplyDelete

Thanks for commenting ! =D