Followers

ADS


FOR HEALTHY LIFE - AND PLUS, MAKING MONEY !



BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE !



SBOBET ONLINE
12bet Indonesia

Stalker.

Thursday, March 8, 2012

Masalah.

Salam bloggers.

Tetiba tidak boleh tidur pula. Disebabkan passport sahaja. Haduiii. =.= Kenapalah kelam kabut mau buat haa. =.= Kalau tau jadi macam ni,seriously i would not say YES. =.=

Tadi masa baca dalam site imigresen, bagi pemohon yang berasal dari sabah / sarawak permohonan akan dirujuk ke pejabat imigresen sabah/sarawak. Ini ambil masa 5 hari =.= Seriously bulan ni bulan busy bagi aku.

Paling menyedihkan, mak aku sanggup kata " kalau tak dapat urus kat situ, balik je lah kat sini." Duit weii. Banyak tu. Kalau bulan ni free takpa juga. Ni dengan test, dengan pergi lab 2 kat KL. Walawehh !! Lepas tu mau present banyak benda lagi =.= jadi bila masa mau balik.

Serius kesian kat mak akuuu. =.=  =(


P/S : Kenapa benda ni semua buat aku jadi serabuttt, sedih gilaa. =.= Tolong laaaa.

0 says:

Post a Comment

Thanks for commenting ! =D