Followers

ADS


FOR HEALTHY LIFE - AND PLUS, MAKING MONEY !



BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE !



SBOBET ONLINE
12bet Indonesia

Stalker.

Wednesday, October 10, 2012

Happy birthday mummy !


Semalam baru realize bahawa hari ini adalah hari jadi my dearest mum yang ke 46.

It's just I'm too busy with the class.

Tadi baru tergesa-gesa hendak belikan mummy cake. Padahal kemarin awal habis kelas, direct seja balik ke rumah sebab too sleepy.

Pusing 1 borneo cari kek. Rupanya ada 2 seja kedai di sana yang ada cake kan. Multi bake dan juga secret recipe. I'm looking forward for ready made cake, unfortunetely cake yang sedia ada semua nampak tak sedap and fresh. =,=


Balik rumah around 6pm dengan tangan yang kosong.

Dan baru sahaja tadi, salam tangan mummy dan wish her happy birthday.

Aku plan this saturdaylah celebrate kan. Mana boleh tidak celebrate ? haha !
Dearest mummy, happy birthday !

" Mummy, Liling harap mama panjang umur dan murah rezeki Insyallah tidak lama lagi akan kerja dan masa tu bolehlah tolong mama and family hidup dengan senang "

4 comments:

  1. Wish Happy birthday to your mom...Cheers..

    ReplyDelete
  2. happy birthday auntie.. ckp kat mak kau una yg comel kem salam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku nak delete komen kau ni haha !

      Delete

Thanks for commenting ! =D