Followers

ADS


FOR HEALTHY LIFE - AND PLUS, MAKING MONEY !



BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE !



SBOBET ONLINE
12bet Indonesia

Stalker.

Tuesday, May 28, 2013

Wang dari internet ! ;)


Alhamdulillah.
Setelah bertungkus lumus, akhirnya.. haha. Adakah ini dinamakan rezeki semakin murah ? ;)
 *sudahlah dapat kek n makan pun kena belanja kelmarin, hehe. *

Nuffnang earning pun semakin bertambah. Hehe. ;)

Dan tadi aku baru dapat surat pengesahan BR1M 2.0. Aku belum dapat lagi tu RM250 ! =,=



Okey. Bukan mahu cerita pasal BR1M tu. Sebenarnya mahu cerita ini : 

yeah dah lebih dari 1000 points ! dah boleh redeem.



Terus cepat-cepat redeem.



Katanya, kena tunggu 6 - 8 weeks sebab luar daripada U.S . Herm benda ni tidak boleh excited sangat, sebab we doesn't know scam ataupun tidak. Right haha. Kalaupun tipu, well.. tiadalah buang duit. Buang masa sahaja.


Dan tadi. Banyaknya mahu ditweet ! You know guys every ads yang ditweet ni, akan dapat duit. Tengoklah  : 



Syukur, earning sekarang sudah cecah RM50. Tengah fikir mahu redeem cash ataupun kad starbucks bernilai rm50 hehe. ;)


Apapun ini bukan kali pertama aku jana wang dari internet yah, sebelum pernah cash out 2 kali sudah dari 8share, memang berbaloi.

Dan ini satu cara untuk kita try pula benda lain buat duit secara online. Bukan rugi duit pun. Rugi masa seja kan. ;)


Jadi,rajin-rajinkan lah jana wang semasa anda online !


Berminat mahu jana kewangan macam diatas ? Drop email anda di ruangan komen ! Aku akan invite ! ;)


 BAJU BARU JUAL MURAH ! HARGA RM10 -RM30 JE !!! KLIK SINI !

3 comments:

  1. khairilmohamad2@gmail..

    nak try2 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah invite, mohon check email ;)

      Delete
  2. wah.. bestnya.. :) tp xberani la. nanti mak marah

    ReplyDelete

Thanks for commenting ! =D