Followers

ADS


FOR HEALTHY LIFE - AND PLUS, MAKING MONEY !



BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE !



SBOBET ONLINE
12bet Indonesia

Stalker.

Monday, June 10, 2013

Shopping.



Hari ini tiada aktiviti yang khusus. Keluar sekejap.


Akibat tiada perancangan yang khusus maka, terbelilah ..


snapback cap


Sekaligus untuk melengkapkannya, haha terbeli ini pula : 
 

just do it earing!

Eh sebab sd card blackberry aku tuh dah penuh maka tibalah masanya untuk upgrade sd card memory yang lebih banyak gbnya maka haha,
 



Plan mahu beli 4gb ja tapi sebab 8gb ni dijual dengan harga rm19 seja maka hahaha, rembatlah.

 
Yay ! Blackberry sudah tidak mengeluarkan notification ' memory low '


Okey, bai.

8 comments:

  1. assalamualaikum.... :)

    aik cap tu terbeli atau memang nak beli? haha cantik laa..

    ReplyDelete
  2. wah...syoknye
    murah gak rega memori kad tu
    selamat mengdownload music/video dlm bb

    ReplyDelete
  3. terima kasih bagi idea untuk saya menambahkan lagi GB dalam bb saya. haha. asyik hang and memory low je. susah juga. btw, saya memang dah lama follow awak. terima kasih singgah blog saya (:

    ReplyDelete

Thanks for commenting ! =D