Followers

ADS


FOR HEALTHY LIFE - AND PLUS, MAKING MONEY !



BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE !



SBOBET ONLINE
12bet Indonesia

Stalker.

Friday, July 12, 2013

Dapat cek daripada globaltestmarket !



Salam ramadhan. Alhamdulillah, rezeki lagi :)

Rezeki di bulan hari pertama ramadhan. Hari rabu tu dapat surat daripada abang posmen.
background : belog kosong
Semangat gila buka. Lagi-lagi daripada canada kan. Lepas tu nampak pula surat tu daripada globaltestmarket. Bahaha. #globaltestmarket

content

Untuk pengetahuan semua actually for this #globaltestmarket, sudah lama redeem rasanya hujung bulan 5 kot. Tapi sebab processing from canada sudah tahu memang akan received like a month or two.

Masa redeem, tidaklah berharap sangat sebab takut #globaltestmarket ni scam. Tapi sekarang sudah terbukti, TIDAK ! BUKAN SCAM ! * if you guys google, there a few said this is kind of scam punya program *

Okey, now moment of truth. Nah.

tadaaaa. won't blur any because u may thought ini tipu.


Ala, cuma RM156.35 seja. Tapi bolehlah tu kan. :)

yeay ! dapat sudah

Hari tu juga bank in kan cheque, the next day the cheque already been cleared out. Cepat juga kannn.
Haha. Boleh buat shopping di daiso 1 borneo haha.

Bahaha. Okey. Bai.
 


Okeylah. Eh. wait for my next post i will post about globaltestmarket review etc okey :)


8 comments:

  1. wahhh seronoknya.. jeles plak tgk dia ni kan..

    ReplyDelete
  2. Jemput join http://mishbubbless.blogspot.com/2013/07/lucky-giveaway-by-jaja_2243.html

    ReplyDelete
  3. Join survey sama macam Globaltestmarket. Duit masuk dalam Paypal
    http://www.spidermetrix.com/sm120.php?refspider=mzarimi

    ReplyDelete
  4. wow bestnya... sebelum ni saya pernah juga tebus baucar... tapi tak sampai..:( ingatkan GTM ni tipu,,, tapi bila baca blog awak..emmm tak pe kali ni saya nak cuba tebus cek pula... point ade 1130 lagi hihihi...apa pun thanks info.

    ReplyDelete
  5. Sis. Macam mana nak tebus market point kepada cek ye? Saya nak tebus tapi dia bawa ke website perksplus lepas tu kena pilih voucher atau kupon etc. Please help me 😭😭😭😭

    ReplyDelete
  6. Sis. Macam mana nak tebus market point kepada cek ye? Saya nak tebus tapi dia bawa ke website perksplus lepas tu kena pilih voucher atau kupon etc. Please help me 😭😭😭😭

    ReplyDelete

Thanks for commenting ! =D