Followers

ADS


FOR HEALTHY LIFE - AND PLUS, MAKING MONEY !



BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE !



SBOBET ONLINE
12bet Indonesia

Stalker.

Friday, August 29, 2014

Operation ke-tiga atau rawatan biasa ?


Hari ni ada appoinment dengan doctor sana hosp queen 1. Sempena dengan operation 2-nd aku haritu haha, kali ni diorang mau tengoklah keadaan sama ada fully recover atau tidak.

queen 1

Oh by the way nyaris cuti tidak di-approve gara gara banyak sudah bercuti sebelum ni haha. okey okey. Masa review doctor bilang everything is okey tapi kalau doctor pakar di queen 2 bilang kena operation, operation lagi la for the 3 rd time T_T

Sudah tu pergi public bank, menabung syiling. amalan mulia. excited pakai mesin layan diri untuk coins haha.

haha

Lepas tu lapar..singgah sini makan

om nom nom

Lepas re-fill energy pusing pusing buang duit..

sticker mau lekat di kereta haha

iphone cover front

iphone cover back




Sempat rembat iphone cover ala military case.. sikit beli tu hari harga rm28.. nasib jumpa ni rm15 saja. hahaha..memang berbaloi baloi.. kalau tu iphone terhempas pun kebarangkalian untuk screen pecah is minimum haha..

Kan..pusing-pusing buang duit namanya..

Lepas tu aku balik..takut duit habis kalau meronda lagi haha.

Okey bye. * Jangan ada operation ke-3 lagi hendaknya.




1 comment:

  1. Harap2 nothing major & nda pyh operate.. take care..

    ReplyDelete

Thanks for commenting ! =D