Followers

ADS


FOR HEALTHY LIFE - AND PLUS, MAKING MONEY !



BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE !



SBOBET ONLINE
12bet Indonesia

Stalker.

Thursday, December 30, 2010

Lupakan pasal Bola!

Tahniah pemain2 bola MALAYSIA,atas kemenangan anda semalam. =)

Hoi! kecoh dari semalam sampai hari ini.Dan pastinya kecoh ini akan berlarutan,kan?Apa pun tahniah pada skuad kebangsaan bola sepak negara kita,Malaysia yang berjaya menumpaskan Indonesia dengan keputusan agregat.4-2.Wah! Oke laa.Just support walaupun aku bukan peminat Bola sepak dalam negara,mahupun luar negara.Tapi kelakar,bila tengok status kawan2 di facebook,myspace,twitter semalam dan hari ini.Semuanya pasal Bola.Apatah lagi bila kerajaan kita,memberikan cuti umum besok.HAHA.Oke lah toh.Tapi kalau kalah?Mungkin sabtu ahad pun kamurang dipaksa bekerja.HAHA.Kesian penjaring gol n gol keeper,sampai cerita awek pun disebar dan dijaja.Ish2.Apa-apalah.Dunia. =)

Okelah.Cukup pasal bola! Aku bukan minat bola pun.Tidak Mungkin.HAHA.Herm.Hari ini. Tiada aktiviti apa-apa pun.Duduk rumah.On9.Stalk blog org.HAHA.kerja sampingan kan? ;p Bosan.Lama-lama boleh mati macam begini.Kalau keluar pun,duit lagi.Aiya.Mana tahan.Kan?Haish.

Apa-apa pun.lagi tinggal 2 PART untuk habis download PC game yang aku cari selama ini.,Microsoft Flight Simulator 2004.Ok pusing 1 kuantan-pun tidak jumpa2 juga cd game neh.Huhuhu.Penat download guna line streamxy di rumah-itupun kena tunggu berbulan-bulan sebelum balik rumah.Dah balik rumah,kena tunggu pula download.Aduhai.19 Part.Setiap part 100 mb.Alahai..Sedih Sedih T_T.Apa pun harap-harap malam ini dapat laa habis download oke! =)

P/S: Baru perasan Lesen memandu dah expired 15 hari lepas.Adoyai! Duit lagi.Haih~

1 comment:

  1. Sama la. saya pun tak minat bola, tapi minat game, hehe

    ReplyDelete

Thanks for commenting ! =D