Followers

ADS


FOR HEALTHY LIFE - AND PLUS, MAKING MONEY !



BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE !



SBOBET ONLINE
12bet Indonesia

Stalker.

Thursday, July 7, 2011

Apabila gambar berkata-kata ..

Orang kata,gambar itu menceritakan 1001 kisah tanpa perlu kita berkata panjang lebar.Jom tengok pic ni masa kami berjalan jauh ke atas gunung.HAHA  =) (Just a few and chosen one that will be upload =P ) Lokasi : Ranau, kundasang, poring & mesilau. =D

Pekan Nabalu.HAHA.*Ini gambar curi*
Kinabalu park.Masa ni berjalan ke botanical garden
Dlm Botanical garden ni.Ada laa sungai kecik.Hehe.Sejuk !
Jalan kaki ke parking lot.Penat weh !

Desa Farm.Ini tempat susu fav aku kena buat *baru tau mcmana diorg buat.HAHA*
Tengok lembu dia.Macam orang putih punya lembu. *kagum* HAHA
Yang tengah paling gempak.Ambil pic sambil minum susu =P
Mesilau Nature centre
Aha ! British.
View lawa. *mendung*
bluwekk ! =P
*gambar cuti lagi ?? *
Jambatan gantung. *gayat*
Tada !! poring.Hehe.
Dalam tu ada air terjun juga tapi kena jalan kaki masuk hutan sikit.Hehe.
Paling best.Masa buat treatment free ni.Hehe.Ikan remove dead skin.Like electricshock.But we get it free ! =p

3 comments:

  1. nice shoot..

    jeles weh..hehehe

    ReplyDelete
  2. Ya Allah cantiknya pemandangan!!!

    ReplyDelete
  3. @Ika : hehe.shoot pakai DSLR.Haruslah lawa kan ? =P

    Una : hehe.Nak lagi lawa mai sabah tgk.hehe

    ReplyDelete

Thanks for commenting ! =D