Followers

ADS


FOR HEALTHY LIFE - AND PLUS, MAKING MONEY !



BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE !



SBOBET ONLINE
12bet Indonesia

Stalker.

Wednesday, July 6, 2011

Berkata-kata lagi.

Kemarin..diberi kesempatan untuk meneroka keindahan alam yang terdapat di sabah ni.Lokasi di sekitar poring ranau dan kundasang.Sumpah best ! Apatah lagi travelling dengan kawan-kawan kan ? Dan.Sesi bergambar yng sangaaaaaaattt banyakk.HAHA. ( Rasanya kawan still dalam proses upload pic kot ) . So, belumlah dapat lagi upload pic dalam belog ni tuk tatapan umum betapa indahnya tempat-tempat di sana.HAHA. (Maybe tomorrow  akan upload ) .  Ehem. Itu cerita pasal bercuti kemarin.

Pagi tadi sebenarnya aku dah bangun awal.Ye laa.tengah fikir-fikir.Apalah agaknya ye keadaan bila aku sekarang ni ada kat kuantan, amik result.Aku agak laa.Hancur result tu..Sem ni aku jawab paper semuanya ala kadar je, takde laa grand dan yakin sangat nak menjawab sebab tengok jadual exam yang macam hampeh tu.Lagi laa banyak masalah yang menimpa.Pendam dalam hati je.sangat kesian pada diri ini . So dari pagi tadi asyik dok messege member-member tanya result.Ramai yang pass semua subject dari tak pass.Syukur alhamdullilah.Aku happy tuk korang weh. Hehe.

Oke.Dah la.Aku malas laa nak taip panjang-panjang dah.Lagipun nak tidur awal ni.Esok ada appointment dengan pakar ortodontik jam 8.30 pagi.Huahua. Tapi aku rasa aku takleh tido sebab aku dah tido petang tadi puas puas.Uwaa !


Picture of the day :

oke.bukan dslr aku ni.member.Saja try guna.AWESOME.


2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. haha untung r g holiday time owg amek result..

    ReplyDelete

Thanks for commenting ! =D