Followers

ADS


FOR HEALTHY LIFE - AND PLUS, MAKING MONEY !



BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE !



SBOBET ONLINE
12bet Indonesia

Stalker.

Friday, December 30, 2011

Henset stylo !

Salam bloggers.

Tadi masa jalan-jalan di alam maya ( eceh ayat ), telah buka satu blog berkenaan dengan mobile phone ni. Apa yang menarik, blog ni telah postkan satu artikel ( yang belum tentu kesahihannya ) tentang satu model henset dari NOKIA, yer nokia bukan apple yer.. iaitu NOKIA GEM !

Bentuk tak stylo mana pun =.=


ahaa =.=

Bila baca artikel tu, dia kata Nokia Gem ni merupakan sepenuhnya touch screen wei. Takda housing ke cover ke. 100 % touch screen. Yes. Boleh kata futuristic punya idea. And I'm very suprised to see this video, showing the concept of Nokia Gem. * SANGAT TERUJA TENGOK VIDEO NI. *



Dunia yang semakin moden ni, tak mustahil la ada benda ni kan ? Ahaa. Katanya concpet ni untuk Nokia 25 years celebration. Entahlah. Maybe rumors. Seems too complicated tapi kalau betul Nokia berjaya buat dan launch maka .. semua telefon yang ada termasuk Iphone 4, maybe akan jadi outdated ? HAHA. 

Walau macamana pun, harga mesti lah beriban. Kan ? Dah nama canggih, stylo, unik dan bla bla bla.

Ah! Kan bagus diorang upgrade lagi nokia sedia ada sekarang ni ? What if symbian diorang upgradekan ? atau pakai OS android ke =P

Iphone 4s Pun tak mampu beli. Apatah lagi ni. Sob Sob =(

Menang Samsung Galaxy Y ??

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. pun pakai nokia--takde uang nak tukar :/

    ReplyDelete

Thanks for commenting ! =D