Followers

ADS


FOR HEALTHY LIFE - AND PLUS, MAKING MONEY !BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE !SBOBET ONLINE
12bet Indonesia

Stalker.

Tuesday, December 6, 2011

Jom Menang percutian dowh ! ( Nilai RM20K )

Bila ada masa lapang yang terlalu banyak mengalahkan budak cuti sekolah ni, eloklah dihabiskan dengan membuat perkara-perkara yang berfaedah nok ! Salah satunya adalah dengan join contest-contest yang ada sekarang ni. Kan banyak. 

Sekarang ni aku nak fokus dengan join satu kontest yang danjurkan oleh Maggi. Hadiah lumayan ditawarkan antaranya percutian bernilai 20k, Ipad dan macam-macam lagi lah. ( Aku saja join dowh, bosan. )

Siapa antara kau orang yang tak kenal maggi ni ? Maggi ni makanan wajib dowh. Di kala kau orang tak ada duit, maggi laa yang kau orang cari kan ? Kalau malas masak then kebulur tahap cipan maggi juga kau orang rembat dulu kan ? (Sebab masak 3 minit je ).

Jadi, mari laa kita bersama-sama mencuba nasib dalam kontest ni. Ada 2 kontest yang diorang anjurkan iaitu peraduan SMS dan juga Game Kat FB. Yang penting kau orang beli produk maggi tuh. Setahu aku kontest ni hanya untuk produk MAGGI CUP je. Maggi tak cup tak boleh =P


Step 1 : BELI MAGGI CUP.

MAGGI CUP. yeyeye. Saya nak menang niiiii

STEP 2 : KUPAS UNTUK LIHAT KOD ANDA.

Kupas jangan tak kupas ! Hehehe. *unique*

Sekali rembat 3 terus ! Miahaha =P


STEP 3 : HANTAR SMS.


Ikut langkah seperti yang tertera di maggi cup anda.

Setel ! Anda telah pun berpeluang memenangi hadiah percutian bernilai rm20k ! Tak pun menang hadiah lain. Miahaha. Eh,btw bolehlah berkunjung je facebook maggi untuk keterangan lanjut dowh . Kat sana kau rang boleh main game FB dia, hadiah utama tablet 16GB ! Game mudah jeee.

Eh. Kau orang jangan buang pula kod korang tuh beserta dengan maggi cup tu ( walau aku rasa takde relevennya simpan maggi cup tuh. Kan elok kalau kod je disimpan sebagai bukti pembelian ? )


Apa tunggu lagiiiiiiiiiiiiiiii . Jom cuti-cuti malaysiaaaaaaaaaaaaaaaaa. Miahaha.


P/s : Makan maggi banyak tak baik untuk kesihatan dowh. Jaga kesihatan kau orang  yer. HAHA.

2 comments:

  1. kalau dah 20K orang macam kau yang join, orang yang macam abang ni konfem lah kalah

    sob sob

    ReplyDelete

Thanks for commenting ! =D