Followers

ADS


FOR HEALTHY LIFE - AND PLUS, MAKING MONEY !



BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE !



SBOBET ONLINE
12bet Indonesia

Stalker.

Sunday, October 14, 2012

PERCUMA BAUCER MCD RM300 !

This post was scheduled to be auto posted on 14/10 at 10 am.


Syukur alhamdulillah sekali lagi.

Rezeki, rezeki.

Kurang happy sebab hari ini ( 13/10) bersamaan hari sabtu, kena pergi kelas sebab kena ganti gara-gara pergi ke OBS hari itu. Replacement class on saturday and sunday. Gila kan ? * Mana ada orang buat kelas hari ahad ? *

Dan dengan malasnya pergi ke kelas pagi tadi, dengan 1001 rasa malas yang amat sangat pergi ke kelas. Nasib baiklah slide sikit je jadi awal habisnya.

Sampai ke rumah, nampak lah surat berdaftar ni di atas meja. 

thanks kepada adik yang signkan semasa ketiadaan aku di rumah ekeke.


Terfikirlah, apa benda ni. Bila tengok dari mana / siapa. Baru teringat. Mungkinkah  ( klik sini untuk tahu apa ) ? Bila buka..




BAUCER MCD BERJUMLAH RM300 haha !


Syukur. I don't know how hitz.fm pick the winner for the contest. Tapi apa yang aku tahu, here I wanna make a shout out : TQ HITZ.FM !! =)




budak-budak gembira dapat makan MCD percuma haha !

1 comment:

  1. Jealousnya! Anyway, congratulation for winning the contest

    ReplyDelete

Thanks for commenting ! =D