Followers

ADS


FOR HEALTHY LIFE - AND PLUS, MAKING MONEY !



BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE !



SBOBET ONLINE
12bet Indonesia

Stalker.

Tuesday, May 14, 2013

Autocad Level 1 Part 2. The end.



Sambungan dari semalam punya kelas. Hehe.


Hari ni gerak awal. Pergi karamunsing cuci dompet. *eh*


Akhirnya ! Jeans biruuu haha.


Haha sempat grab this cd game.


Tidak sedar diri, Duit habis sudah  = ( , haha pity me.



Masa kelas autocad :



Sad  ;(



 ngeh ngeh ngeh



Finally ! Graduated in Autocad level 1  in 2 nights ! Tapi sijil for both class belum ada.. lambat sebab pengarah sudah bertukar. Jadi, lambat lah dapat sijil end of month maybe huu.


;)


Next should be Visual basic level 1 and 2 class. Waiting for the schedule. ;)

7 comments:

  1. done following.. mmg kosong :P hehehe

    ReplyDelete
  2. Hai Liling. Thanks for attending the class. Should arrange the class fast k, will be finishing by 29 May tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi.

      apa yang habis 29 may ?

      Delete
    2. Semua free courses ni tamat 29 May ni.

      Delete
  3. Macam seronok je belajar autocad nie :D Hihihi dekat poli ade kos auto, belajar benda nie. Tak pernah tahu pulak sebelom nie. Huhu

    ReplyDelete

Thanks for commenting ! =D