Followers

ADS


FOR HEALTHY LIFE - AND PLUS, MAKING MONEY !



BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE !



SBOBET ONLINE
12bet Indonesia

Stalker.

Thursday, June 9, 2011

Pesanan Buat Si Facebooker.

Oiyh Facebooker, (Pesanan khas untuk kebaikan anda )

-Tak payah nak gedik letak gambar kau sangat, nanti orang save as dan buat macam-macam kat gambar tu, edit sana edit sini.Nanti kau malu.

-Tak payah nak gedik update status setiap 5 minit, nanti orang muak dengan kau asyik naik je status padahal takde orang nak komen pun.

-Tak payah nak gatal add orang sangat, lepas tu kau buat dek kat orang yang kau gatal nak add last-last kena remove kau pula bengang.

-Tak payah nak letak sangat info kau dalam Facebook tu, nanti orang dapat kesan kau dekat mana.Nanti kena culik, rogol , bunuh , ugut dan macam-macam lagi lah !

-Tak payah nak tag orang kalau benda tu langsung takde kaitan dengan orang.Buat menyemak je laa kat wall orang.Lepas tu bergaduh tak tentu pasal.Mula laa maki sana maki sini .

-Tak payah nak gatal spam wall orang, letak link macam-macam nanti kau kena block dengan Facebook ! (Padan muka )

-Tak payah nak percaya sangat dengan orang yang kau kenal kat Facebook, dunia internet.Macam-macam laa boleh jadi.Kau kena tipu nanti siapa susah ?

-Tak payah nak attached sangat dengan Facebook sampai kau lupa tanggungjawab kat tuhan, keluarga , kerja dan pelbagai lagi lah !


Jadi, renung-renungkanlah dan selamat beramal !

1 comment:

Thanks for commenting ! =D